the studio with ears

Gitaar les in Helden

Waarom weer gitaar les gaan geven? Eigenlijk is het antwoord daarop vrij simpel; omdat ik het leuk vind!

Weliswaar heb ik het een aantal jaren niet gedaan, maar het is erg inspirerend om het weer op te pakken. Prachtig om iemand op weg te helpen. Of om iemand wat extra bagage mee te geven in de vorm van tips en trucs.

Het is ook goed voor mijn eigen spel. Zo neem ik de akoestische gitaar nu veel vaker ter hand! Heb een paar stukken gevonden die ik jaren geleden heb geschreven. En met de beschikbare technologie is het erg gemakkelijk om daar een video van online te zetten. Ze staan op www.downtheroad.nl onder video’s. Ben nog van plan om ook wat elektrisch gitaarwerk op te nemen. Een solo, een riff en verder zien we wel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.