the studio with ears

nieuwe studio opdrachten

zo, deze week weer bezig geweest met opnames voor Chinawhite. De opnames zitten nog steeds in pre-productie. Nog enkele nummers en dan kan aan het echte werk begonnen worden. Wel het nieuws dat er waarschijnlijk minstens 1 nummer ingezongen gaat worden door de Amerikaanse artiest Phil Vincent. Gezien de ruime ervaring en de uitgebreide discografie, belooft dat heel wat.

Verder ziet het er naar uit dat er ook gestart gaat worden met een demo voor de band Dantety. Er zijn enkele besprekingen gevoerd en over enkele weken wordt begonnen met de drums. Heb er zin in, zitten lekkere nummers bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.